“Romp onbehandeld”

 Dit 18 meter lange motorjacht is het ultieme platform om de binnenwateren te verkennen. Tegelijkertijd belichaamt ze alle kwaliteiten die men verwacht van een zeeschip uit de CE-A categorie. Doordat de romp boven de waterlijn onbehandeld zal blijven, heb ik goed nagedacht over waar bepaalde constructieve ondersteuning nodig is, dit in samenspraak met de eisen van de regelgeving. Ook de werf zal in zo’n geval goed moeten gaan nadenken over de laswerkzaamheden en de bouwwijze om zo weinig mogelijk aftekening van de constructie op de huid te zien. Het resultaat mag er zijn, een superstrak schip die in 2019 te water zal worden gelaten.

 

Met Rottiné in zee?

Benieuwd hoe uw projecten nu of de volgende keer boven water blijven? Stuur een e-mail via het contactformulier of bel met 06 42582374

Contact opnemen

Beste bezoeker,

Inmiddels meer dan 12 jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te maken en startte ik mijn bedrijf Waterline Design op. In de jaren daarna heb ik met vele opdrachtgevers mogen werken aan prachtige opdrachten. Gedurende deze periode heb ik een groei mogen doormaken, niet alleen in aantal opdrachten, maar ook in focus. Het was tijd voor een nieuwe website!

Afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan deze nieuwe website waarin mijn expertise en manier van werken beter naar de oppervlakte komen. Deze vernieuwing is ook terug te vinden in de bedrijfsnaam. Vanaf nu zal de naam Waterline Design namelijk naar de bodem zinken en plaats maken voor:

Met deze verandering zijn mijn bedrijf en ikzelf weer één en weet je direct wat ik doe. Het geeft me de mogelijkheid me beter te presenteren en onderscheiden. Aan mijn werkwijze verandert uiteraard niets!

Ik zal regelmatig mijn kennis en visie op het gebied van marine engineering, modeling en consultancy gaan delen in een blog. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via de vernieuwde kanalen op FacebookTwitter, en LinkedIn. Maar bovenal wil ik je een warm welkom heten op mijn nieuwe site: www.rottine.nl.