Consultancy

Geen plan overboord

Iedereen werkt op eigen wijze en bij bouwprojecten komen bovendien veel logistieke stromen kijken. Ik heb vanuit jaren ervaring en toewijding methoden ontwikkeld die leiden tot winst voor zowel klant als producent. Van een vlottere bouwtijd tot kostenbesparing. Consultancy door obstakels vroeg te tackelen en alle partijen op elkaar af te stemmen. Hierdoor gaat er bij mij geen plan overboord.

Wie niet horen wil…

Ik luister. Door mijn theoretische en praktische ervaring bij scheepsbouwkundige architectenbureau’s en jacht- en scheepswerven is aan het licht gekomen dat er niet zoiets bestaat als ‘het beter weten’. Het verschil zit in luisteren, naar wensen en eisen, maar ook naar de inbreng van elke partij. Zo voeg ik precies dat toe wat benodigd is en worden projecten sneller en beter afgerond.

Wil je ontdekken hoe je volgende project nog een tandje scherper kan, of hoe ik je gegarandeerd uren kan helpen besparen? Laat mij jou helpen.

Kies Rottiné – Marine Engineering voor:

  • Het beoordelen van de ontvangen 3D-informatie of modellen. Is het direct bruikbaar voor productie of niet.
  • Het samen doorlichten van het gehele bouwproces en op zoek gaan naar de punten waar nog verbetering mogelijk is.
  • Het introduceren en ook begeleiden van vernieuwende bouwstrategieën.
  • Het vervaardigen van een gestrookt 3D-surface model geschikt voor visualisatie én productie.
  • Het creëren van een 3D-constructief model geschikt voor FEM-calculaties.
  • Het verzorgen van de nodige versterking/ondersteuning in de tekenkamer of bij engineering.

Behoefte aan consultancy? Neem gerust contact op om te bespreken hoe ik kan helpen.

Rottiné – Marine Engineering – Ik deel graag mijn 25 jaar ervaring met collega’s. Vele bekende bedrijven maken al jarenlang gebruik van mijn kennis en expertise. Schroom niet en neem contact met mij op voor vragen over de mogelijkheden.

Met Rottiné in zee?

Benieuwd hoe uw projecten nu of de volgende keer boven water blijven? Stuur een e-mail via het contactformulier of bel met 06 42582374

Contact opnemen

Beste bezoeker,

Inmiddels meer dan 12 jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te maken en startte ik mijn bedrijf Waterline Design op. In de jaren daarna heb ik met vele opdrachtgevers mogen werken aan prachtige opdrachten. Gedurende deze periode heb ik een groei mogen doormaken, niet alleen in aantal opdrachten, maar ook in focus. Het was tijd voor een nieuwe website!

Afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan deze nieuwe website waarin mijn expertise en manier van werken beter naar de oppervlakte komen. Deze vernieuwing is ook terug te vinden in de bedrijfsnaam. Vanaf nu zal de naam Waterline Design namelijk naar de bodem zinken en plaats maken voor:

Met deze verandering zijn mijn bedrijf en ikzelf weer één en weet je direct wat ik doe. Het geeft me de mogelijkheid me beter te presenteren en onderscheiden. Aan mijn werkwijze verandert uiteraard niets!

Ik zal regelmatig mijn kennis en visie op het gebied van marine engineering, modeling en consultancy gaan delen in een blog. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via de vernieuwde kanalen op FacebookTwitter, en LinkedIn. Maar bovenal wil ik je een warm welkom heten op mijn nieuwe site: www.rottine.nl.