“Samenwerking”

Tijdens de start van de bouw van deze schepen kwamen er al snel een paar problemen boven water drijven door fouten in de tekeningen en het bouwpakket. Mij is gevraagd deze zo snel mogelijk te vinden en op te lossen om verdere stagnatie tijdens de bouwfase te voorkomen. In vrij korte tijd is het mij gelukt om samen met de werf en de opdrachtgever oplossingen te vinden en de ontbrekende informatie aan te leveren. Zodoende konden de 2 schepen, ieder 50m lang, op 20 november 2018 worden overgedragen aan de uiteindelijke klant. Deze opdracht heeft geresulteerd in een nieuwe samenwerking waarin de intentie is uitgesproken om in de toekomst samen nog vele mooie schepen te gaan ontwikkelen en te realiseren.

Met Rottiné in zee?

Benieuwd hoe uw projecten nu of de volgende keer boven water blijven? Stuur een e-mail via het contactformulier of bel met 06 42582374

Contact opnemen

Beste bezoeker,

Inmiddels meer dan 12 jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te maken en startte ik mijn bedrijf Waterline Design op. In de jaren daarna heb ik met vele opdrachtgevers mogen werken aan prachtige opdrachten. Gedurende deze periode heb ik een groei mogen doormaken, niet alleen in aantal opdrachten, maar ook in focus. Het was tijd voor een nieuwe website!

Afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan deze nieuwe website waarin mijn expertise en manier van werken beter naar de oppervlakte komen. Deze vernieuwing is ook terug te vinden in de bedrijfsnaam. Vanaf nu zal de naam Waterline Design namelijk naar de bodem zinken en plaats maken voor:

Met deze verandering zijn mijn bedrijf en ikzelf weer één en weet je direct wat ik doe. Het geeft me de mogelijkheid me beter te presenteren en onderscheiden. Aan mijn werkwijze verandert uiteraard niets!

Ik zal regelmatig mijn kennis en visie op het gebied van marine engineering, modeling en consultancy gaan delen in een blog. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via de vernieuwde kanalen op FacebookTwitter, en LinkedIn. Maar bovenal wil ik je een warm welkom heten op mijn nieuwe site: www.rottine.nl.