“8m mini jacht”

Een perfecte boot voor recreatief gebruik of als forens tussen thuis en kantoor. Klein genoeg voor op een trailer maar onzinkbaar, krachtig en met voldoende tankcapaciteit voor serieuze tochten op rivieren en binnenwateren. Slapen, koken, douchen en de kinderen kunnen in hun eigen achterkajuit: Dit jacht heeft het allemaal. Niet gepolijst en geverfd, maar van onderhoudsvriendelijk aluminium wat slechts af en toe een wasbeurt nodig heeft. De volledige detailengineering mocht ik voor mijn rekening nemen waarna ik een mooi bouwpakket afgeleverd heb. Na de zomervakantie zal de boot in Nederland worden gepresenteerd.

 

Met Rottiné in zee?

Benieuwd hoe uw projecten nu of de volgende keer boven water blijven? Stuur een e-mail via het contactformulier of bel met 06 42582374

Contact opnemen

Beste bezoeker,

Inmiddels meer dan 12 jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te maken en startte ik mijn bedrijf Waterline Design op. In de jaren daarna heb ik met vele opdrachtgevers mogen werken aan prachtige opdrachten. Gedurende deze periode heb ik een groei mogen doormaken, niet alleen in aantal opdrachten, maar ook in focus. Het was tijd voor een nieuwe website!

Afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan deze nieuwe website waarin mijn expertise en manier van werken beter naar de oppervlakte komen. Deze vernieuwing is ook terug te vinden in de bedrijfsnaam. Vanaf nu zal de naam Waterline Design namelijk naar de bodem zinken en plaats maken voor:

Met deze verandering zijn mijn bedrijf en ikzelf weer één en weet je direct wat ik doe. Het geeft me de mogelijkheid me beter te presenteren en onderscheiden. Aan mijn werkwijze verandert uiteraard niets!

Ik zal regelmatig mijn kennis en visie op het gebied van marine engineering, modeling en consultancy gaan delen in een blog. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via de vernieuwde kanalen op FacebookTwitter, en LinkedIn. Maar bovenal wil ik je een warm welkom heten op mijn nieuwe site: www.rottine.nl.